Artikkel
 • Jaga lugu:

  Digilahendused tootmisettevõtetele

  Läti IT-ettevõte Mitigate koostöös Eesti juhtiva äriprotsesside juhtimise ja digiteerimise nõustamisagentuuriga LEAN DIGITAL on sisenenud Eesti turule spetsiaalselt tootmisettevõtetele loodud IT-terviklahenduse Austra ERP platvormiga.

  Nagu kinnitab üks Zeta Industry asutajatest Arvis Zeile: „Mitigate on liidri kohal individuaalsete lahenduste väljaarendamises. Meie tehniliste inseneride meeskonnas on ligi 80 töötajat. Oleme peaaegu kümne aasta jooksul aidanud digiteerida erinevate ärivaldkondade ettevõtete protsesse. Mitme suure ja tehniliselt keeruka IT-projekti realiseerimise käigus tootmisettevõtetes jõudsime järeldusele, et oleme omandanud ainulaadse kogemuse, ning nähes ka kasvavat nõudlust turul, otsustasime koos partneritega luua Zeta Industry – Mitigate'i grupi uue ärisuuna.“

  Ühendades oma teadmised infosüsteemide väljaarendamisest tootmisvaldkonna esindajate teadmistega, oleme välja töötanud Austra ERP. Süsteem muutub Läti turul kiiresti populaarseks. Selle on juba valinud ettevõtted erinevatest tööstusharudest: puidutööstus, metallitööstus, trükkimine, ehitusmaterjalide tootmine jt. Esitleme süsteemi turul meie Zeta Industry juhitava ettevõtete grupi IT-lahendusena.

  Arvis Zeile
  Zeta Industry üks asutajatest
  Austra ERP on tootmisettevõtetele suunatud täisväärtuslik äriprotsesside juhtimissüsteem, mis integreerib kõik äri täistsükli protsessid ühtsesse digitaalsesse infrastruktuuri. Süsteem koosneb funktsionaalsetest moodulitest, mis valitakse ärivajaduste järgi: müük ja hinnapakkumised, tellimuste haldamine, standardiseerimine ja tootmise planeerimine, andmete import CAD-süsteemidest, kvaliteedikontrolli arvestus, ressursihaldus, ostu- ja laoarvestus, logistika, dokumendivoog jne. Austra ERP on täielikult veebipõhine ja kõik kasutajad saavad funktsioonidele täieliku juurdepääsu, sõltumata oma geograafilisest asukohast, samuti on see abiks kaugtöös. Süsteem annab võimaluse kasutada funktsioone mobiilseadmetes.
  „Paistame turul silma nii nüüdisaegsete, avatud lähtekoodiga tehnoloogiate, kasutajasõbralike ja läbimõeldud süsteemiliideste kui ka arvukate, tootjate jaoks oluliste funktsioonide kasutamisega oma lahendustes. Tööriistade arendamisel lähtume Tööstus 4.0 ja BIMi põhimõtetest. Seetõttu hindavad meie digilahendusi metallitöötlemise, ehitusmaterjalide tootmise, puidu- ja trükitööstuse jt tööstusharude ettevõtted,“ ütleb Zeta Industry tootearenduse ja -juhtimise osakonna juht Edgars Augstkalns.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Olulisemad lood

Ehituspood Viimsis paneb uksed kinni: "Ootame tormiseid aegu“
Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
Viimsi Kaubahoovis tegutsev ehituspood sulgeb praeguse plaani järgi novembri lõpus uksed, kuna näeb tulemas raskeid aegu.
Eksperdid: Eesti pensionisüsteem toetub liiga raskelt esimesele sambale
Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
Eesti pensionisüsteemi sammaste loogika on paigast nihkunud. Nüüdselt ülekaalukalt esimese sambale toetuv süsteem ei paku piisavat asendussissetulekut ning vajab selgemat ja ausamat eesmärgistamist, kirjutavad Tallinna ülikooli professor Lauri Leppik ning arenguseire keskuse eksperdid Magnus Piirits ja Johanna Vallistu.
Autoaktsiad: GM rõõmustas investoreid, Tesla kurvastas
USA börsidel noteeritud autofirmade kolmanda kvartali müügitulemused paranesid nii General Motorsil kui ka Teslal, kuid viimase aktsia läks uudise peale langusse.
USA börsidel noteeritud autofirmade kolmanda kvartali müügitulemused paranesid nii General Motorsil kui ka Teslal, kuid viimase aktsia läks uudise peale langusse.
Reaalajas börsiinfo
Lemeks teenis möödunud aastal rekordilise käibe ja kasumi
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
Möödunud aastal oli Lemeks ASi käive 193 miljonit eurot, mis oli 61% suurem tunamullusest käibest. Hea aasta põhjus oli ettevõtte juhatuse esimehe Jüri Külviku sõnul selles, et koroona ajal kulutamata jäänud raha investeeriti Eestis ja Euroopas kodude uuendamisse, mis tõi kaasa puidust toodete müügi hüppelise kasvu.
LinkedIni ekspert juhtidele: tehke rohkem kisa ja kära, hoiate raha kokku
Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
Ettevõtete juhid peaksid looma LindkedInis isikliku konto ja ehitama persoonibrändi, kuna see aitab tulevikus värbamiskulusid kokku hoida, rääkis LinkedIni ekspert Indrek Põldvee.
Hirmust tuleb rääkida, et seda mitte karta
Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Varem hoiduti tuumaohust rääkimisest, et mitte külvata asjatut masendust ja paanikat. Nüüd, vastupidi, sellest justnimelt tulebki rääkida, et hoida ära asjatut masendust ja paanikat, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Elektri universaalteenuse hinnaarengu määrab saastekvoodi turg
Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.
Börsipaketi uue teenuse vastu vahetanud kliendid ei pea enam pingsalt jälgima Nord Pooli hindu, kuid peaks olema kursis saastekvoodi hinnaga, mis universaalteenust otseselt mõjutab, kirjutab Eesti Energia energiaturu ülevaates.

Olulisemad lood

Oluline võit Ukrainale: vene väed suruti Lõmanist välja
Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.
Ukraina saavutas täieliku kontrolli Vene vägede peatuspaiga üle Ida-Ukrainas asuvas Lõmani linnas, kirjutab Financial Times.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.