14. märts 1996 kell 22:00

T. L. Investeering ei loovuta Laagnat

T. L. Investeeringu AS tasus üleeile 48 000 krooni ligi 1,7 miljoni kroonisest võlgnevusest mullu sügisel ostetud Laagna poe eest. Ülejäänud võla koos viivistega lubas firma maksta esmaspäevaks.

Tallinna linnavaraameti varamüügi osakonna juhataja Elju Valdre kinnitas, et eile õhuks planeeritud Lasnamäel asuva Laagna poe müügilepingu tühistamine jäi ära, kuna viimasel hetkel ilmus välja T. L. Investeeringu ASi projektijuht Sven Honga, kes oli tasunud 48 000 krooni eest viiviseid.

T. L. Investeeringu AS ostis Laagna poe mullu sügisel, tasudes 50% 3,2miljonilisest ostusummast kohe. Ülejäänud 50% kohustus firma maksma detsembri lõpuks. Kuna T. L. Investeeringu AS pole mitmel korral pikendatud maksmistähtajast kinni pidanud, otsustas linnavaraamet lepingu tühistada ning kuulutada välja uue müügikonkursi.

Elju Valdre möönis, et T. L. Investeeringu AS peab esmaspäevaks tasuma 1,6 miljonit krooni ning veel ligi 90 000 ulatuses viiviseid. ÄP

Hetkel kuum