• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Lühiuudised

  Tartu linnavarade osakonna juhataja Ülle Laas kinnitas eile Äripäevale, et linnavalitsus otsustab ilmselt juba sel nädalal, kellele teenindusmaja müüakse. Enampakkumise võitis 6 005 000 kr suuruse pakkumusega AS Finest Tartu Hotels juba 19. märtsil. Müügilepingut pole tänini sõlmitud, sest sama summa eest soovib oma eelisostuõigust kasutada kaks teenindusmaja all oleva krundi õigusjärgset omanikku. ÄP
  Mai algul pankrotistunud Salutaguse karusloomakasvatuse võlausaldajad otsustasid eilsel koosolekul ettevõtte likvideerida.
  Pankrotihaldur Ivo Nurga ütles, et ettevõtte koguvõlg nõudjatele ulatub üle 26 mln krooni. Samas on karusloomakasvatusel 20 mln kr debitoorset võlgnevust.
  Nurga hinnangul on ettevõttel varasid 2 mln kr eest.
  Salutaguse karusloomakasvatuse pankroti algatas Valga liha- ja konservikombinaat, millele ettevõte on võlgu miljon krooni. Teised suuremad võlausaldajad on Rapla Ühispank, maksuamet, valveteenistusega tegelev AS Barbaros ja Järlepa kalkuni-kasvatus. Võlanõuete kaitsmine on 8. juulil. BNS
  Eile alustas tarkvarapiraatluse vastu võitleva organisatsiooni Business Software Alliance (BSA) Eesti komitee vihjete kogumist tarkvarapiraatluse juhtude kohta Eestis, teatas komitee juht Tiina Krevald.
  Komitee loodab välja selgitada arvutifirmad, kes müüvad klientidele ebaseaduslikku tarkvara.
  Elektronpostivihjeaadressile [email protected] laekuv info on konfidentsiaalne ja seda saab kasutada vaid BSA Eesti komitee.
  Tarkvarapiraatlus on igasuguse tarkvara ebaseaduslik kopeerimine, kasutamine, tootmine ja müük, olenemata kas seda tehakse oma tarbeks või kommertseesmärkidel.
  Erinevail hinnanguil võib Eestis umbes 90% kasutatavast tarkvarast olla ebaseaduslik. ÄP
  Täna kogunevad esimest kor-da Eesti raamatupidamisfirmad, et arutada koos enamlevinud probleeme ja luua ümarlaua näol ühisjõud ebaeetiliselt turul tegutsevate ebakompetentsete firmade ja üksikisikute vastu.
  Ürituse ühe korraldaja ASi Ratioma-R tegevdirektori Egon Leego sõnul keskendutakse tänasel kohtumisel ühiste eetika- ja moraalinormide väljatöötamisele. ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Kalev Kaljuste: pöörame pilgud (ka) Rootsi!
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Pärnus tegutseb palju Soome ettevõtjaid, kuid minu arvates tuleks alustada Pärnu linna kui ühe parima elukeskkonna ja atraktiivse ettevõtluskeskkonna turundamist ka Rootsi suunal, kirjutab sotsiaaldemokraatliku erakonna esinumber kohalikel valimistel Pärnus Kalev Kaljuste vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ignitis ja Šiauliu vedasid Balti börse allapoole
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Tallinna börsiindeks langes täna 0,4 protsenti, 1939,5 punktini. Balti börsiindeks kukkus aga 0,9 protsenti ja lõpetas päeva 1557,1 punktil.
Elektrienergia hinnatõus paneb aina rohkem kodusele päikeseenergia-jaamale mõtlema
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Juba neljas kuu järjest näeme väga olulist elektrienergia hinnatõusu ning arvestades kasvavat nõudlust elektrienergia järele ja tootmise liikumist 100% süsinikuvabaduse suunas, pole odavnemist ka lähitulevikus näha.
Enefit Green võib täna avaldada uudise börsile mineku kohta
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.
Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green korraldab täna kell 11 pressikonverentsi, kus tahab jagada ettevõtte hetkeseisu ja arenguplaane.