30. juuli 1996 kell 22:00

Valga keskraamatukogu remont lõppes enne tähtaega

ASi Koger & Sumberg Viljandi ehitajad andsid Valga kapitaalremonditud keskraamatukogu Valga linnavalitsusele üle kaks nädalat enne lepingulist tähtaega. Remonditööd läksid maksma 4,8 mln krooni.

Koger & Sumbergi Vil-jandi projektijuht Jüri Lunt tõdes, et see oli käimasolevatest suurim objekt. «Suutsime minimaalsete vahenditega saavutada maksimaalse tulemuse,» oli Lunt objekti iseloomustamisel napisõnaline.

Valga linnavalitsuse ehitusnõuniku Meelis Hõbemägi sõnul avab raamatukogu uksed 1. septembril. Praegu teeb Valga teedevalitsus poole miljoni krooni eest heakorratöid -- asfalteerib teid ja platse, puhastab tiigi, paigaldab välisvalgustuse. Raamatukogu saab ligi miljoni kr eest uut sisustust, mille valmistab Tartu firma AS Salon.

Raamatukogu kapitaalremondi konkursil konkureeris 10 firmat. Koger & Sumberg Viljandi võitis Valga kohaliku firma ASi Vabe ees. ÄP

Hetkel kuum