• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suurbritannia Virgin kuulutab SASile hinnasõja

  Virgin on juba mõnda aega seiranud Skandinaaviat, kus paljudel lennuliinidel on piletihinnad Euroopa kõrgeimad.
  Kopenhaageni--Brüsseli liinil lubab Virgin Express kehtestada hinnad, mis on seni odavaimatest 50% odavamad ning 80% odavamad kui kõige kallimad piletid. Taolisi hindu võib Virgin Express endale lubada kahel põhjusel: reisijatele ei väljastata pileteid ja puudub toitlustamine lennuki pardal.
  «Me ei näe mingit põhjust, miks personal peaks lennu ajal edasi tagasi jooksma ja serveerima toitu, mida keegi tegelikult ei vaja,» ütles Mo Foster, Virgin Expressi pressiesindaja.
  Samas on Euroopa ühe nüüdisaegseima lennukipargiga firmas pandud suurt rõhku lennuohutuse tagamisele. Uuel liinil hakkab lendama Boeing 737, mida firmal on kokku 14.
  SAS ei näe esialgu põhjust muretseda. Virgini ainus lõuna ajal väljuv lend annab SASile suure eelise. Aeg on raha ning ärimeestel pole aega. Neile aga, kel seda aega ning kes soovivad veeta öö Brüsseli hotellis, annab uus liin selleks ühe võimaluse.
  Virgini kontserni rajas Richard Branson keset 1968. a üliõpilasrahutusi. Aastaid oli see üks Briti juhtivaid plaadimärke. Alles 1984. a hakkas Branson huvi tundma lennunduse vastu ning avas rea odavaid lennuliine Londoni ja New Yorgi vahel.
  Täna on Briti lennufirma Virgin jaotatud kahte ossa. Odavaid lennureise pakkuv Virgin Express tegutseb peamiselt Euroopas lühemate lennuliinide korraldamisel. Virgin Atlantic Airways on kõrgklassiline alternatiiv pikkadel lennureisidel USA ja Aasia vahel, kus pardateenindusse kuulub muuseas ka maniküür. DI
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.