• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ise ei söö, aga teisele ka ei anna

  Eesti erastamisagentuuri nõukogu ei suutnud taas otsustada, kas müüa Riisipere--Haapsalu raudteelõigul asuvad Eesti Raudtee varad ainsana lõpliku pakkumuse esitanud Läänemaa ettevõtjale Aarne Taalile või mitte. Juba teist korda jäi positiivse otsuse tegemisest üks hääl puudu.
  Ehkki see on esitatud äriplaanis kirjas, on nõukogu liikmetel endiselt kahtlusi, kas uued omanikud ikka soovivad raudteevedusid arendada. «Äkki nad kavatsevad hoopis rööpad üles võtta ja vanarauaks müüa?» ei saa otsustajad kuidagi kahtlustest lahti, olles ilmselt ette veendunud, et nad ei suuda ostjaga vettpidavat lepingut sõlmida.
  Erastamisagentuuri nõukogu kõhklused ja kahtlused muudab tavakodaniku loogikast lähtudes mõistetamatuks asjaolu, et meie isamaaline rahvuslik rikkus Eesti Raudtee on oma kindla otsuse Riisipere--Haapsalu raudteelõigu kohta juba teinud -- kui erastada ei õnnestu, tuleb see likvideerida.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Morgan Stanley strateeg: tulekul korrektsioon või karuturg
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Morgan Stanley strateeg Michael Wilson prognoosib, et praegune pulliturg lõpeb enne aastavahetust korrektsiooni või karuturuga.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.