• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Suhtlemisstandardid on tagatiseks

  Firma töötajatele fikseeritud suhtlemis-standardid võimaldavad kokku leppida, milles seisneb kvaliteetne teenindus ja mida te soovite kliendile pakkuda. Te võite oma klienti kuningaks, oodatuks ja tähtsaks pidada, kuid mis on nende sõnade taga, mida te kavatsete kliendi heaks teha ja kuidas teda kohelda? Suhtlemisstandardid:
  - aitavad fikseerida mängumaa, kus te tegutsete. Näiteks, kas restoranis küsitakse kliendi käest, kuidas talle toit maitseb? Kas see on viisakas küsimus või vahetatakse ta leige praad tõepoolest välja? Kas seda tehakse pärast pikka vaidlust ning milliste argumentide põhjal ja kui kiiresti?
  - võimaldavad situatsioone ennetada;
  - võimaldavad firmal kujundada oma nägu, teha kliendi jaoks midagi erilist ja garanteerida talle alati hea teenindus.
  Väikestes firmades on kindel teeninduskvaliteet suurtest firmadest veelgi vajalikum. Sõltub ju nende ellujäämine palju rohkem üksikteguritest ja iga klient on neile eluliselt tähtis.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.