Intel sisustab väikefirmade arvutivõrke

01. aprill 1998, 00:00

Veebruari esimesel poolel müügile tulnud Inteli uued võrguriistvaratooted seeriast InBusiness on mõeldud spetsiaalselt väikestele firmadele, kus on vaja lihtsalt ja kiiresti võrgukomponente hooldada.

Väiksemates võrkudes on Inteli protsessoritel baseeruvad serverid levinud ja kuna enamik töökohti on varustatud ka just Inteli protsessoriga arvutitega, siis pakub sama tootja võrku teenindavate märkamatute «karbikeste» -- hubide, ruuterite ja lülitite -- osas võimalust jääda oma töökindlate toodete juurde. Tooted sobivad väikefirmadele tänu madalale hinnale ja lihtsale installeerimisele Windowsist tuttavas Plug and Play stiilis, st pärast võrguga ühendamist võib seade kohe tööle hakata.

Lisaks saab InBusiness'e võrgukomponente ühendada nn Surestack-disainiga ühte plokki, ilma et oleks vaja vedada juhtmeid. Selline plokk, kuhu saab mõne minutiga lisada laiendusi, on piisavalt väike, et mahtuda lauanurgale. Inteli CableKeeper-rõngas juhib tootest väljuvad kaablid ühe kimbuna eemale, hoides ära juhtmerägastiku tekkimise.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing