Haigekassade arusaamatu pöördumine

06. juuli 1998, 00:00

Möödunud nädalal toimunud piirkondlike haigekassade direktorite nõupidamisel otsustati, et keskhaigekassa pöördub rahandusministeeriumi poole, et välja selgitada, millal haigekassad Maapanka kinni jäänud raha tagasi saavad. Selline pöördumine on arusaamatu, sest haigekassad nagu teisedki hoiustajad saavad raha kätte pankrotimenetluse kohaselt. Selle asemel, et esitada raha nõudmise taotlus rahandusministeeriumile, oleksid suuri summasid Maapangas hoidunud haigekassade direktorid pidanud esitama hoopis oma lahkumisavalduse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
28. November 2011, 18:45

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing