• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Hoiupanga peahoonel potentsiaalne ostja

  Lepingutele pole veel alla kirjutatud, kuid huvilised on tõsised, lausus Loigam. Ta ei olnud nõus avalikustama investorite nimesid.
  Loigami ütlusel on maja hind hetkel 140 miljonit krooni, kuid lõpliku hinna otsustab panga juhatus.
  Hoone müüki vahendava ASi Mendelson & Co äripindade grupi juht Aivar Kaitsa kinnitas välisinvestorite ostusoovi. Kaitsa hinnangul võib hoone lõpphinnaks kujuneda umbes 120 miljonit krooni.
  Et teha aastavanune 100 miljonit krooni maksnud pangahoone ostjatele atraktiivsemaks, otsiti majale nii rentnikku kui ostjat, et müüa hoone koos uue kindla rentnikuga, lausus Loigam. Tema sõnul on hoone potentsiaalne rentnik Postimehe kontsern AS Eesti Meedia.
  Kaitsa sõnul ei toimu tehing tõenäoliselt enne uut aastat, võimalikuks rendihinnaks pidas Kaitsa rohkem kui kahtsada krooni ruutmeetri eest. «Enne tahtis Eesti Meedia hoonet osta, meie soovitasime võtta pind hoopis rendile,» ütles Kaitsa.
  Eesti Meedia peadirektor Toomas Issak lausus, et firmal on tõsine soov büroopinda rentida. Tema sõnul sõltub Hoiupanga hoone kasuks otsustamine rendihinnast, vastuvõetavat hinda ei soovinud Issak pooleli olevate läbirääkimiste tõttu avaldada.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

TalTechi teadur: süsinikdioksiid tuleb kinni püüda
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Kliimavõidujooksus aitab meid seni kasutamata tehnoloogia, kirjutab TalTechi vanemteadur Alla Šogenova.
Tallinna börs meelitab mind kohviaroomiga
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Investorid kolmeeuroseid kohve iga päev pigem ei tarbi, aga see ei tähenda, et sama raha eest kohvimaailma panustada ei võiks. Tänasest on võimalik märkida Eesti kohvifirma OA Coffee aktsiaid ja ei tea, kas sihilikult või mitte, aga ühe aktsia hinnaks on 3,3 eurot, mis on umbes sama, kui osta üks tass kohvi mis tahes kohvikus. Seega tekib mul küsimus, kumb on kasulikum rahapaigutus.
Raadiohommikus: uue riskifondi miljonid, meelerahu ja politseinikud allilmas
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Neljapäevases hommikuprogrammis teeme juttu endiste politseinike üllatavatest sidemetest allilmaga, mis paljastusid sajandi maffiaprotsessil. Osadest neist saate Äripäevast lugeda juba täna õhtul, osadest neljapäeva hommikul.
Raadiohommikus: kust tuleb töökius ning kuidas peab maitsema veganpihv?
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.
Äripäeva raadio kolmapäevases hommikuprogrammis räägitakse töökiusamisest, veganpihvidest ja lühirendiautode äri toimimisest raskete ilmaolude korral.