Hansapank elavdas kinnisvaraturgu

Pindi Kinnisvara Tallinna büroo juhataja Kalev Roosiväli ütles, et inimesed on pärast positiivset intressiuudist hakanud kinnisvara vastu suuremat huvi tundma.

Üle viie aasta maju ja krunte vahendav kinnisvarafirma Uus Maa maakler Siim Mesila sõnas, et huvi kinnisvara vastu on paari nädalaga kasvanud. Laenuvõimelised inimesed on ringi tormama hakanud ning otsivad sobivat pakkumist, kinnitas Mesila.

Kloostrimetsas eramurajooni Kodu 2001 ehitava OÜ Wicom peadirektor Priit Vilba ütles aga, et tema arvates on Hansapanga intressilangus seebimull. Kardan, et nad pidid imagot puhastama, sõnas ta. Paar ostjat on jaanuaris küll juurde tulnud, aga ei oska öelda, kas nad on Hansapanga kliendid, varsti toome majade ostuks oma krediidiliini, lausus Vilba.

Hansapanga eluasemelaenu tootehaldur Kersti Arro sõnul on inimestele info intressilangusest kohale jõudnud. Soodsa intressi vastu on suur huvi, lausus Arro. Peame lubadustest kinni, reklaamitrikina poleks intressilangetamine töötanud, lisas ta.

Autor: ÄP

Hetkel kuum