Ise tehes tead, mida saad, on Kompressori omanik Paavo Peerna veendunud: ennast usaldad rohkem. Pealegi on Peernal kogemus Tehas 43 tegemisest olemas. «Mingid vitsad on saadud.»
Ise tehes on tulemus kogu aeg silma ees, on see siis hea või halb, selgitab pubi omanikfirma Egiid juhatuse esimees Peerna. Sisearhitektilt head tulemust oodates võib teinekord hoopiski pettuda, arvab Peerna.
Peerna sõnul oli Kompressorit sisustades omanike eesmärgiks kujundada midagi klassikalise pubi ning baari vahepealset: et tekiks sünergia. Sooviti teha midagi kaasaegset trenditeadlikule publikule, aga mitte liiga metalset ja külma -- et baaris oleks igaühel õdus kauem istuda.
Kompressori sisustamise suurimaks probleemiks pidas Peerna sularaha, õieti selle vähesust. Seepärast on ostmata veel videoprojektor ning osa mööblit.
Kui palju baari sisustamine maksis, seda Paavo Peerna ei avaldanud.
Pastelsetes toonides ja puitmööbliga baari ehteks ning nimeandjaks on letis klaasi taga seisev töökorras kompressor.
Peerna sõnul on kompressor baarimajanduses väga tähtis element. Kui Inglismaal pumbatakse õlut käsitsi, siis Skandinaaviamaades tehakse seda kompressori abil.
Autor: Tiina Salumäe