• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tetris mobiiliekraanil

  Ericsson tõi nädala algul müüki Tetrise mänguga varustatud mobiiltelefoni Ericsson T28s, mis võiks Nokiate müügile arvestatavat konkurentsi pakkuda, kui vaid hind nii kõrge ei oleks.
  10 490 krooni maksev Ericsson T28s võimaldab ühe nupuvajutusega teada saada, kui palju on alles jäänud telefoni oote- ja kõneaega. Mobiilile on esmakordselt sisse ehitatud sajandiksekundi täpsusega stopper ja kuni 24tunnine taimer.
  Ericssoni telefonis on esimest korda ka mängud, nii Tetris kui ka arvutitest tuntud Solitaire on vaatamata väikesele ekraanile hõlpsasti mängitavad.
  Uus telefon on kergeim Ericssoni mobiil, kaaludes ainult 83 grammi. Telefoni aktiivset klappi saab avada mitte käsitsi tõmmates, vaid nupuvajutusega. Uudsena on sel Ericssoni mudelil lisaks telefonimärkmikule ka e-posti aadresside kataloog, kuhu saab salvestada kümme aadressi. See hõlbustab näiteks telefonist lühisõnumina e-posti saatmist.
  Ericsson T28s üllatab väga hea graafikaga, väikese kolmerealise uudse taustavalgustusega ekraani võimalusi on suudetud maksimaalselt ära kasutada. Telefoni menüüs liikumist hõlbustavad ikoonid, abitekstid ja otseteed mitme funktsioonini.
  Eelmisest Ericssoni mudelist tuntud häälvalimine töötab ka selle mudeli puhul.
  Profiilide alammenüü lubab seada erinevatele saabuvatele kõnedele erinevad meloodiad, sh isekomponeeritud meloodiad. Sisenevast kõnest annab T28s märku ka vibreerides.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

E-resident: õiglased tasud Eesti loomemajandusse!
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Rohkem kui 70 aastat pärast loojate õiguste fikseerimist ÜRO inimõiguste deklaratsioonis on paljude autorite tasustamine endiselt kõike muud kui õiglane ja läbipaistev, kirjutab ettevõtte Digiciti asutaja ning Eesti e-resident Philippe Rixhon.
Läti ükssarvikulootus kaasas lisaraha
Suuresti Läti börsifirmale HansaMatrix kuuluv ja Kanadas börsiplaane pidav Lightspace Technologies kaasas 2 miljonit eurot noteerimiseelse konverteeritava üleminekulaenuga.
Suuresti Läti börsifirmale HansaMatrix kuuluv ja Kanadas börsiplaane pidav Lightspace Technologies kaasas 2 miljonit eurot noteerimiseelse konverteeritava üleminekulaenuga.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Raadiohommikus: Eesti suurim pank ja tööstuste kriisiplaanid
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Teisipäevases Äripäeva raadio hommikuprogrammis räägime lisaks sõja mõjudele ka kasvavate intressimäärade ja kiire hinnatõusu tagajärgedest nii ettevõtetele kui tarbijatele.
Viimse hetkeni ellujäämist lootnud ettevõte heitis hinge
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.
13. reedel läks lõplikult pankrotti pika ajalooga Eesti ekspedeerimisfirma Mep Trans, mille omanik Denis Belov kõigest kaks nädalat tagasi ütles, et olukord pole veel täiesti lootusetu. „Võitleme,” ütles Belov siis.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.