16. detsember 1999 kell 22:00

Viru keemikud tegid Kiviteris puhta töö

Viru Keemia Grupp tegi Kiviteris puhta töö -- Kiviterist on järel paljas nimi, tema vara teenib Viru Keemia Grupi omanikele uut vara. Pankrotihalduri Arno Mägi Ida-Viru maakohtule esitatud Kiviteri pankroti lõpparuande järgi pole mõtet vaidlustada vara müüki Viru Keemia Grupile. Mägi ei tuvastanud pankrotikuritegusid ega juhtimisvigu. Mägi meelest on kõik ilus ja õige. Kui vaadata loole Viru keemikute poolelt, siis tõesti. Ja väga õpetlik sellele, kes tahab eimillestki raha teha: kõige alus on üks korralik skeem, siis vaadata välja firma, soovitavalt riiklik, millest on võimalik vara kantida. Tankisti leidmine pole probleem. Hädavajalik on veel riiki esindav pankrotihaldur, kes meistriteosele punkti paneb.

Hetkel kuum