Madli Zobel • 12. juuli 2000 kell 8:24

Baltex 2000 käive tõusis ligi poole võrra

Tekstiilifirma Baltex 2000 esimese poolaasta käive oli 185 mln krooni, teatas ettevõtte juht K.S. Tripathi. Möödunud aasta esimese poolaastaga võrreldes on käive tõusnud 69 mln krooni võrra.

'Turg on stabiilne ja nõudlus meie toote järgi on enam-vähem stabiilne,' ütles Tripathi. 'Oleme broneerinud kuni detsembrini ligi 60% oma tootmisvõimsusest ning möödunud nädalal saadud ISO 9002 sertifikaat tõstab Euroopas meie kui kvaliteetse tootja mainet veelgi.

Baltex 2000 kuulub Singapuri firmale Tolaram Grupp, kellele kuuluvad Eestis veel tekstiiliettevõtted Qualitex ja Baltex Nonwovens, paberivabrik Horizon Pulp Paper ning kinnisvara haldamise ja arendamisega tegelev Tolaram Investeeringud ja Al Mare spordi- ja vaba-aja keskus.

Hetkel kuum