Kristel Raesaar • 11. oktoober 2000 kell 8:20

Metallivargad seadsid ohtu laste koolilõuna

Koolisööklast möödunud reede öösel hulga kastruleid varastanud metallivargad oleks äärepealt lõunasöögita jätnud üle 600 Kohtla-Järve gümnaasiumi õpilase. Vargad surusid lahti Järve gümnaasiumi esimesel korrusel asuva söökla põhjapoolse akna ja viisid minema kokku ligi 40 alumiiniumpotti ja roostevabast terasest kastrulit. Kahte suurde potti valmis kooritud kartulid valasid paharetid lihtsalt põrandale maha. Kooli kokad said läbi häda siiski lõunasöögiga hakkama, ehkki kippusid ajahätta jääma. Uued kastrulid lähevad koolidirektori Sirje Jõemaa hinnangul maksma ligi 20 000 krooni. Õnneks jäi alles mullu ostetud 10 000 kroonine segaja koos kolme roostevabast terasest katlaga, sest see ei mahtunud läbi akna välja.

Hetkel kuum