valmistusaeg ca 30 min, millest 10 min ahjus
Artikkel jätkub pärast reklaami
vaja läheb:8 suurt värsket ?ampinjoni, puravikku
1-2 väikest sibulat
1 küüslauguküüs
1 punt peterselli
Hetkel kuum
“Tubli tüdruku mentaliteet võiks poliitikast ära kaduda”
“Lennuk on mul küll kiviks kaelas”
Firma juht varade müügist: ostja saab hea diili
Artikkel jätkub pärast reklaami
1 dl värsket või 2 sl kuiva basiilikut
1 muna
2 sl hapukoort
¼ tl pipart
Artikkel jätkub pärast reklaami
½ tl soola
1 dl riivjuustu
valmistamine:Pese seened. Lõika jalad ära ja aseta seenekübarad ahjuvormi.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Koori sibulad ja küüslauk. Peenesta sibul, seenejalad, petersell ja basiilik. Võid peenestada need kõik köögikombainis. Lisa purustatud küüslauk.
Klopi muna ja hapukoor ühtlaseks. Lisa pipar ja sool.
Sega hapukooresegule peenestatud aedvili.
Täida seenekübarad seguga ja puista riivjuust peale.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Kuumuta seeni ahjus 225 °C juures ca 10 minutit.
Serveeri koos minitomatitega.
NB! Suupistet saab valmistada ka mikrolaineahjus ilma kaaneta. Kuumuta täisvõimsusel (maks 800 W) 2?3 min.
Artikkel jätkub pärast reklaami
valmistusaeg ca 15 min
vaja läheb:1 dl sarapuupähkleid
Artikkel jätkub pärast reklaami
300 g sinihallitusjuustu
2 dl hapukoort
ca 100 g parmesaanjuustu
8 piparkooki
Artikkel jätkub pärast reklaami
valmistamine:Purusta pähklid. Lisa hallitusjuust ja hapukoor. Sega pastaks. Seda on kõige parem teha mikseriga.
Vormi pasta 8 palliks.
Riivi parmesaanjuust jämeda riiviga. Pane riivjuust taldrikule ja veereta pallid selles.
Tõsta juustupallid piparkookidele.
Artikkel jätkub pärast reklaami
Serveeri koos juustupallidega varssellerit ja rediseid.
NB! Piparkoogid võib asendada musta leivaga.
Retseptid on võetud aadressilt
www.kokaraamat.ee