• OMX Baltic−0,29%293,88
  • OMX Riga0,02%916,92
  • OMX Tallinn−0,7%1 964,42
  • OMX Vilnius0,11%1 234,33
  • S&P 5000,47%6 615,28
  • DOW 300,11%45 883,45
  • Nasdaq 0,94%22 348,75
  • FTSE 100−0,19%9 259,02
  • Nikkei 2250,3%44 902,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%97,64
  • OMX Baltic−0,29%293,88
  • OMX Riga0,02%916,92
  • OMX Tallinn−0,7%1 964,42
  • OMX Vilnius0,11%1 234,33
  • S&P 5000,47%6 615,28
  • DOW 300,11%45 883,45
  • Nasdaq 0,94%22 348,75
  • FTSE 100−0,19%9 259,02
  • Nikkei 2250,3%44 902,27
  • CMC Crypto 2000,00%0,00
  • USD/EUR0,00%0,85
  • GBP/EUR0,00%1,16
  • EUR/RUB0,00%97,64
  • 03.11.00, 00:00
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Mõned huvitavamad suupistete retseptid kodusele peole

 
valmistusaeg ca 30 min, millest 10 min ahjus

Artikkel jätkub pärast reklaami

 
vaja läheb:8 suurt värsket ?ampinjoni, puravikku
1-2 väikest sibulat
1 küüslauguküüs
1 punt peterselli

Hetkel kuum

Artikkel jätkub pärast reklaami

1 dl värsket või 2 sl kuiva basiilikut
1 muna
2 sl hapukoort
¼ tl pipart

Artikkel jätkub pärast reklaami

½ tl soola
1 dl riivjuustu
 
valmistamine:Pese seened. Lõika jalad ära ja aseta seenekübarad ahjuvormi.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Koori sibulad ja küüslauk. Peenesta sibul, seenejalad, petersell ja basiilik. Võid peenestada need kõik köögikombainis. Lisa purustatud küüslauk.
Klopi muna ja hapukoor ühtlaseks. Lisa pipar ja sool.
Sega hapukooresegule peenestatud aedvili.
Täida seenekübarad seguga ja puista riivjuust peale.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Kuumuta seeni ahjus 225 °C juures ca 10 minutit.
Serveeri koos minitomatitega.
NB! Suupistet saab valmistada ka mikrolaineahjus ilma kaaneta. Kuumuta täisvõimsusel (maks 800 W) 2?3 min.
 

Artikkel jätkub pärast reklaami

 
valmistusaeg ca 15 min
 
vaja läheb:1 dl sarapuupähkleid

Artikkel jätkub pärast reklaami

300 g sinihallitusjuustu
2 dl hapukoort
ca 100 g parmesaanjuustu
8 piparkooki

Artikkel jätkub pärast reklaami

 
valmistamine:Purusta pähklid. Lisa hallitusjuust ja hapukoor. Sega pastaks. Seda on kõige parem teha mikseriga.
Vormi pasta 8 palliks.
Riivi parmesaanjuust jämeda riiviga. Pane riivjuust taldrikule ja veereta pallid selles.
Tõsta juustupallid piparkookidele.

Artikkel jätkub pärast reklaami

Serveeri koos juustupallidega varssellerit ja rediseid.
NB! Piparkoogid võib asendada musta leivaga.
 
Retseptid on võetud aadressilt www.kokaraamat.ee

Seotud lood

Hetkel kuum

Podcastid

Tagasi Äripäeva esilehele