• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ärimees Jaak Veike palgamõrvar paljastati

  Kaks ja pool aastat pärast ärimees Jaak Veike palgamõrva pidas Tallinna politsei kinni mehe, kes andis välja mõrvarelva ja teatas tapja nime, kirjutab Postimees.

  Möödunud reede õhtul kaevasid Tallinna kriminaalpolitseinikud Harjumaa ühe metsa külmunud maapõuest välja osadeks võetud Kalashnikovi automaadi.
  Näpunäiteid, kuhu täpselt labidas lüüa, jagas politseinikele Tallinnas elav eestlane, kes kirjutas mõni tund varem uurijale puhtsüdamlikult paberile read, mille järgi ärimehe Jaak Veike (43) lasi samast automaadist maha Aivar Sõber (37).
  Aivar Sõberit nimetavad politseinikud Kemerovo allilmajõugu brigadiriks.
  Postimehe andmetel rääkis politseisse ametliku versiooni järgi vabatahtlikult tulnud tunnistaja, et viis Aivar Sõbra vahetult enne mõrva autoga sellesama tehase juurde ja sai korralduse oodata teda tehase taga kulgeval tänaval.
  Kui Sõber mõne aja pärast kokkulepitud kohta saabus, oli ta tunnistajale teatanud, et tappis inimese, ning kui too peaks sellest kellelegi rääkima, võivad elu kaotada nii tema kui ta lähedased. Jätnud spordikoti automaadiga autosse, käskis Sõber tal tapariista ära peita.
  Väidetavalt täitis Sõber mõrvatellimust, mille esitasid talle Veike konkurendid, kellelt tapetu oli erinevaid meetodeid kasutades üle võtnud suuri tootmisettevõtteid.
  Ajakirjanduse andmetel jäi Sõber kadunuks mullu 13. aprilli öösel, mõni tund enne seda, kui Tallinnas lasti maha samuti Kemerovo jõuku kuulunud karatetreener Jevgeni Bõkov.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.