Sapardi 500 miljonit võib saada igaüks

15. veebruar 2001, 16:58

Sapardi selle aasta 500 miljoni kroonisest toetusest võib saada osa igaüks, kelle tegevusena võib nimetada maaelu arendamist või majandustegevust maapiirkonnas.

Olulisim on koostada kvaliteetne äriplaan, mille vorm on valitsuses heakskiitmisel. Esitada tuleb ka taotlus ning eelneva majandusaasta aruanne. Igale maakonnale on ette nähtud kindel rahahulk, seega keegi ei tohiks jääda kasvõi väikseima toeta.

Peale arvete esitamist kontrollitakse ettevõttes soetatud investeeringuobjekti olemasolu ning selle vastavust esialgselt kavandatud investeeringule. Järgneva 5 aasta jooksul kontrollitakse toetuse sihipärast kasutamist.

Infot võib hankida www.agri.ee/SAPARD , maakondlikest põllumajandusregistri büroodest või saates e-post põllumajandusministeerimi abivalmitele spetsialistidele. Nõu hakkavad andma ka esmaspäevast koolitusel olevad 108 põllumajandusnõustajat ütles Jarko Lust põllumajandusministeeriumi internventsioonibüroost.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing