Lätlasi huvitavad Eesti saared

ÄP Online 21. veebruar 2001, 00:00

Suuremat tähelepanu pälvisid messi külastajates Saaremaa, Hiiumaa ja väikesaared. Samuti Tallinn ja Lõuna-Eesti ning Eestis aktiivse puhkuse veetmise võimalused. Konkreetset informatsiooni küsiti ka kultuurisündmuste ja kontsertide kohta.

Eesti Turismiagentuuri projektijuhi Kaira Kivi sõnul tundub, et Saaremaa endale enam reklaami ei vajagi. ?Lätlaste sõbralik nali saarlaste aadressil oli, et iga lätlane on juba vähemalt korra Saaremaal käinud.?

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse, Turismiagentuuri ja Eesti Turismifirmade Liidu koordineerimisel osalesid messil Eesti ühispinnal Estonian Air, Eckerö Line, Tallink ja Saaremaa Reisibüroo. Omaette väljapanekutega olid esindatud sihtasutus Lõuna-Eesti Turism, mittetulundusühing Eesti Maaturism ja Reval Hotelligrupp.

Läti statistikaameti andmetel moodustavad Läti elanike reisid Eestisse 15% kõikidest välisreisidest.

Eesti on Leedu järel (kuhu lätlased teevad aastas ligi 1 miljon reisi) välisreiside populaarsuselt teisel kohal.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing