Kaja Koovit • 11. aprill 2001 kell 8:27

PricewaterhouseCoopers vallandab kuni 8% töötajatest

PricewaterhouseCoopers LLC, maailma suurim audiitor- ja konsultatsioonifirma plaanib Ühendriikides vallandada kuni 8 protsenti konsultantidest, sest riigi majanduse jahtumise tõttu vähendavad firma kliendid konsultatsiooniteenuste ostmise mahtu või loobuvad neist üldse, kirjutab uudisteagentuur Bloomberg.

Konsultatsiooniharu pressiesindaja Sehra Euzufzai sõnul puudutab vallandamisotsus haru 12 000 töötajast 750?1000 inimest.

Töötajatele vallandamisest teatavas märgukirjas märgib konsultatsioonifirma, et majanduse jahtumine lööb valusalt firma kliente, millest annavad tunnistust kasumihoiatused ja negatiivsed kasvuootused.

Märgukirjas tuuakse majanduskasvu aeglustumisest tõsiselt haavatud firmadena välja Procter Gamble Co., Motorola Inc. ja Walt Disney Co.

Hetkel kuum