Elamukaart viib hinnad 20% alla

Andres Jaadla 16. juuli 2001, 00:00

Eesti Korteriühistute Liit (EKÜL) väljastab oma liikmetest korteri- ja elamuühistutele liikmekaarte.

Ühest küljest võib liikmekaarte käsitleda kui sümboolseid tõendeid liikmelisuse kohta EKÜLis, kuid nende peamine eesmärk on võimaldada kaardi valdajatele mitmesuguseid materiaalseid soodustusi.

Liikmekaardi nimetus ? Elamu sooduskaart ? tuleneb EKÜLi väljaantava ajakirja Elamu nimest, mis on suunatud kõigile elamute haldamisega tegelevatele isikutele ? eelkõige muidugi ühistutele. Sooduskaarte antakse EKÜLi liikmetele välja tasuta. Ainus, mis soovijatel teha tuleb, on täita blanketivormis avaldus. Kaardi valdajaks on tavaliselt ühistu juhatuse esimees, kõiki sellega kaasnevaid soodustusi saab aga ühistuga võrdväärselt tarbida ka iga selle liikmeks olev korteriomanik.

EKÜL on sõlminud koostöölepingud mitmete elamumajanduse valdkonnas tegutsevate ettevõtjatega, et tegada liidu liikmetele soodustuste kättesaadavus ning teenuste kvaliteet. Praegu on sooduskaardi programmiga liitunud üle kahekümne koostööpartneri ning nende toodete ja teenuste müümise soodustused EKÜLi liikmetele ulatuvad 3 protsendist 20ni.

Peale EKÜLi liikmete on Elamu sooduskaart kasulik ka sellega liitunud koostööpartneritele. Kuna eelkõige on liitujaks just sellised ettevõted, kes näevad oma klientidena elamute haldajaid ? reeglina on nendeks ühistud ise ? võib väita, et sooduskaardi programm toob neile pidevalt juurde uusi kliente, sest programmiga liituja teadvustab ennast oma ala spetsialistide ja ettevõtjate seas, kusjuures sellise info kohalejõudmine soovitud kliendigrupini on tagatud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing