Merike Ojasson • 7. november 2001 kell 12:52

Arco Invest tutvustab Merivälja2 uuselamupiirkonda

Arco Invest ja Sampo pank tutvustavad homme Tallinna merelähedast uuselamupiirkonda Merivälja2, mille investeeringute kogumaht ulatub üle 130 miljoni krooni. Merivälja2 esimesed majad valmivad 2002. aasta suvel.

Merivälja2 uuselamupiirkond paikneb Tallinnas Merivälja ja Mähe piiril 40

hektari suurusel maa-alal, mis jaotatakse 202ks erineva suurusega eramukrundiks. Arco Invest rajab uuselamurajooni täieliku teede- ja kommunikatsioonivõrgustiku ning pakub klientidele eramuehituse juhtimisteenust.

Lisaks Arco Investi omavahenditele rahastavad Merivälja2 uuselamupiirkonda Sampo pank ja Hüvitusfond. Arco Invest on Eesti suurim elamupiirkondade arendusfirma, mille eelmise aasta konsolideerimata käive oli 57 miljonit krooni.

Hetkel kuum