Kodu saab automatiseerida

ÄP 14. november 2001, 00:00

  • www.dominasecuriy.com on veebikülg, kus saab peamiselt tutvuda erinevate IT-lahendustega. Muuhulgas pakutakse ka kodu automatiseerimise süsteemi, mis peaks huvi pakkuma ka meie eramuomanikele.

Aeg-ajalt võib lugeda eramutest, mille sauna saab peremees tööle panna ise hoopis tööl viibides või kustutada põlema ununenud tuled juba autoga koduväravast välja sõites. Sellised hooned kasutavadki kodu automatiseerimise süsteemi. Kõik süsteemid, mis töötavad elektriga, võivad olla juhitavad ja ühendatud internetti

Milleks seda rakendada? Domina Privacy & Security põhjendus on järgmine: kodu automatiseerimissüsteemi tugevateks külgedeks on kõrgtasemel turvalisus, tipptasemel mugavused, energiakulu kontroll ja kokkuhoid. Teiselt poolt ? teie soove saab täita vastavalt teie enda fantaasiale.

Lubatakse, et viie automatiseerituse tasemega saab tutvuda leheküljel leiduva Power Pointi presentatsiooni abil. Paraku Power Point pärast sellele klikkamist ei käivitunud, seega jäi ka teadmata, millised need erinevad süsteemid on. WinZip-ina saab presentatsiooni endale siiski alla laadida ja asjaga lähemalt tutvuda.

Leheküljel pakutakse ka võimalust registreeruda Tallinnas Kalamajas asuva maja külastusele, kus automatiseerimise süsteem töötab.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing