Leedus suurenevad kaubanduspinnad

18. detsember 2001, 08:41

Ober-Haus Kinnisvara Leedu tegevdirektori Vytas Zabiliuse sõnul on Leedus valminud või valmimas hulk kaubanduspindu.

Novembris avati Vilniuses esimene hüpermarket. Hiljuti avatud RIMI hüpermarketis on 20 000 m² kaasaegset kaubanduspinda ning ühtlasi on see suurim RIMI kaubanduskeskus Leedus. Detsembri keskel avatakse Vilniuses veel teinegi 20 000 m² suurune RIMI hüpermarket. Rendihinnad mõlemas hüpermarketis on 20 USD/m².

Leedu arendus- ja kaubandusettevõte Vilniaus Prekyba on valmis saamas oma 70 000 m² suurust kaubanduskeskust Vilniuse kesklinnast põhja suunas. Projekti esimene etapp, 45 000 m² suurune kaubandus- ja vabaajakeskus, on juba eellepingutega kaetud ning avatakse jõuludeks.

Vilniaus Prekyba firmakauplus Maxima võtab enda alla 13 000 m², teisteks rentnikeks on restoranid, meelelahutuskohad, väiksemad kauplused ning teenustepakkujad. Rendihinnad sõltuvalt rendipinna asukohast ja pinna suurusest on 10-30 USD/m².

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing