14. mai 2002 kell 7:50

Lõuna-Eesti ettevõtjad kogunevad ELiga liitumist arutama

Täna ja homme toimub Pühajärve puhkekodus poolesaja ettevõtjaga seminar ELiga liitumisest Lõuna-Eesti ettevõtjatele.

Pealkirja all ?Euroopa Liit- tagala või võitlusväli?? toimuva seminari lõpuks koostatakse ühisraport eesmärgiga suurendada ettevõtjate rolli diskusioonis Eesti tuleviku üle Euroopa Liidus.

Kahepäevasel seminaril otsitakse ühist teadmist ja kujundatakse pilt ohtudest ja võimalustest, mis ootavad ettevõtteid liitumisel Euroopa Liiduga. Tartu Ülikooli professor Urmas Varblane ja Majandusministeeriumi välisvahendite talituse juhataja Eero Pärgmäe tutvustavad seminaril Euroopa Liidu regulatsioone.

Eesti ja Euroopa Liidu poolsetest rahastamisvõimalustest räägivad EAS Lõuna-Eesti Agentuuri direktor Jüri Kirss ja Põlva Maavalitsuse arenguosakonna juhtaja Haimar Sokk. Samuti jagavad kogemusi praktikud ettevõtetest, kes on leidnud oma toodetele kindla koha Euroopa turul või saanud rahalist abi investeeringuteks.

Hetkel kuum