• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Potilaadale! Ja kohe!

  Lavastuse meespeategelane (Üllar Saaremäe) ohkab loo käigus mitut puhku kogu südamest naissoo olemusliku mõttetuse üle.
  Selge see, et samal ajal, kui mehel käib perekonna õnne ja firma edu nimel läbirääkimine väga tähtsa ametnikuga (Rein Oja) sajandi suurima ja riigi kaitsevõimet oluliselt tõstva ööpotiäri asjus, võiks tema nõmedalt sulnis kaasa (Maria Avdju?ko) ise lapsele lahtistit anda, kui seda nii väga vaja on.
  Absurdifarsis, mis tegelikult võiks ju olla ka täiesti traagiliselt võetav perekonnadraama, satub lahtisti loomulikult valesse seedetrakti ja ehkki kogu jutt keerleb ümber tuhandete purunematust portselanist kaitsevärvi ööpottide, ei ole ainsatki nimetatud riistapuud kriitilisel hetkel käepärast.
  Mati Unt on oma uues farsivärgis täie rauaga kõik ära nihestanud, mis vähegi nihestada annab, alates kujundusest ja kostüümidest, lõpetades misanstseenide ja liikumisskeemidega. Tulemus on kohati lausa tapvalt naljakas, täis jumalikult jubedaid olukordi ja stiilset hullust. Ka näitlejad ei tee katset varjata kirglikku irooniat oma tegelaskujude üle, luues sadistliku mõnuga neile üha peenemaid piinlikke situatsioone ja purustades maaliliselt, metoodiliselt ja mõnuga kauneid hapraid asju, alates portselanpotist ning lõpetades peresuhetega.
  Autor: Reet Weidebaum
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
USA väikeinvestorid tervitasid Trumpi SPACi vaimustusega
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Donald Trumpi meediafirmat börsile vahendava firmaostufirma (SPAC) aktsia on Nasdaqil juba neljakordistunud ja saanud rohkem ostuordereid kui mistahes muu väärtpaber.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.