• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  EPL: Keskerakond võtab partnerilt Tallinnas linnaosavanema koha

  Valimistel Reformierakonnast kaks korda suurema toetuse saanud Keskerakond võtab koalitsioonipartnerilt tõenäoliselt ühe linnaosavanema koha.

  Jätkav linnavõim jätab paika Nõmme linnaosa vanema Urmas Paeti, Pirital Ülle Rajasalu ning Lasnamäel Olev Laanjärve. Kristiine jääb keskerakondlase Lauri Laasi juhtida, kuid Haaberstis võitnud Keskerakond võib nõuda seni Reformierakonnale kuuluvat linnaosavanema või siis Kesklinnas vaid 68 häält kogunud senise vanema Erik Siiguri kohta.
  Eesti Päevalehele teadaolevalt kaalutakse ka ühe abilinnapea koha kaotamist. Oma kohast jääb sel juhul ilma teede ja ehituse eest vastutav reformierakondlasest abilinnapea Toivo Ninnas ning tema haldusalasse jäävad küsimused lähevad kommunaalametile.
  Personaalia küsimus kerkib võimuliidu koalitsioonileppe üle peetavate läbirääkimiste kolmandal päeval ehk täna.
  Eilsel paaritunnisel arutelul võttis Keskerakond teemaks mitu konkreetselt nende valmislubadusi puudutavat võimalikku seadusemuudatust. Näiteks selle, kuidas viia seadusega kooskõlla lastearsti tagasitoomine perearstide juurde, kuidas parandada sundüürnike olukorda ning koolieelsete õppeasutuste ja koolide tegutsemise viimine loogilisematele alustele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Uute autode müük kukkus Euroopas veerandi
Põhiliselt kiipide puudusest tekkinud tarneraskuste tõttu müüdi septembris Euroopa Liidu riikides vaid 718 598 uut sõiduautot, mida on 23,1% vähem võrreldes möödunud aastaga.
Põhiliselt kiipide puudusest tekkinud tarneraskuste tõttu müüdi septembris Euroopa Liidu riikides vaid 718 598 uut sõiduautot, mida on 23,1% vähem võrreldes möödunud aastaga.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.