• Jaga lugu:

  Pärnu PM: Pärnu meeriks pürginud Aivar Pärna hakkab Tallinna abilinnapeaks

  Uudis Pärnu Keskerakonna ühe linnapeakandidaadi, Falck Lääne-Eesti juhi Aivar Pärna kinnitamisest pealinna abilinnapeaks oli ootamatu.

  Pärnus loobus Pärna linnapeaks pürgimast, kuna kohalikud keskerakondlased eelistasid Margus Tammekivi. Pärnale pakuti abilinnapea kohta Pärnuski, kuid ta loobus. Tallinnas hakkab Pärna juhtima linnavara, omandi- ja maareformi ning elamumajanduse valdkonda, kirjutab Pärnu Postimees.
  Keskerakonna Pärnu piirkonna fraktsiooni esimehe Peeter Orava väitel keeldus Pärna abilinnapea kohast Pärnus, kuna arvatavasti oli talle juba Tallinnas kohta pakutud.
  Orav iseloomustas Pärnat kui sõnapidajat ja põhimõttekindlat meest, kes hindab kõrgelt perekondlikke väärtusi. Ta leidis, et Tallinna abilinnapeaks saamine on Pärnale suurepärane.
  ?Noorele mehele on see võimalus end proovile panna ja usun, et ta saab hakkama,? ütles Orav.
  ?Elus peab ikka muutusi olema, igal inimesel on vahel vaja mingit väljakutset,? lausus Pärna tund enne volikogu istungit. ?Mulle tehti pakkumine ja ma võtsin selle vastu.?
  Seda, kas abilinnapeast kohe tallinlane saab, ei osanud Pärna öelda. ?Mu kodulinn on Pärnu, aga tõenäoliselt tuleb pere ikkagi Tallinna tuua,? sõnas ta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Rasmus Pikkani: ärme investeeri nii, nagu homset ei oleks
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Jätkusuutlikule investeerimisele ja pensionifondidele mõtlevad inimesed peaksid lähtuma ennekõike soovist aidata luua endale ning oma järeltulijatele paremat tulevikku, mitte üksnes ahvatlusest haarata kinni järjekordsest uuest ja tulusast investeerimistrendist, kirjutab Luminori Baltikumi pensioniüksuse juht Rasmus Pikkani.
Tulemuste ootus keris indekseid ülespoole
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
USA peamised indeksid lõpetasid päeva kergelt rohelises, kui investorid ootavad suure huviga suurte tehnoloogiaettevõtete teise kvartali tulemusi ning Föderaalreservi kohtumist, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Tesla teise kvartali tulemustest, Ööd Mirror Houses investeeringust ja e-kaubanduse rekordaastast
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Peegelmaju tootev Ööd Grupp sai investeeringu rahvusvahelisest investeerimisfirmalt BBox, et oma tegevust laiendada. Stuudios on külas Öödi üks asutajatest Andreas Tiik, räägime temaga ettevõtte tulevikuplaanidest.
Automüüjad vaatavad elektrikaubikute käsule altkulmu Lisakulu lööks otse tarbija rahakotti
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.
Kohalikud automüüjad vaatavad kõhklusega kliimaleppele punktile, mille järgi peaks ka kaubaveoks kasutama elektri jõul liikuvaid sõidukeid. See tähendaks nende hinnangul järeleandmisi sõidu pikkuses ja koorma raskuses, aga tõstaks ka veetava kauba hinda.