• Jaga lugu:

  Börsiülevaade: roheline päev

  Tänast päeva Tallinna börsil iseloomustab roheline värv. Ühtegi langevat väärtpaberit ei leidunud.

  Käive langes eilsega võrreldes 6,9 mln kroonile, tehinguid tehti 71.
  Hansapanga aktsia <GR#EE.HP> tõusis üle 220 krooni taseme, sulgudes 0,9% plussis 220,62 kroonil (14,10 eurot). Enimkaubeldud 26 tehinguga oli Hansa aktsia, mille käive ületas nelja miljoni krooni taseme.
  Norma aktsia <GR#EE.NORMA> tõusis 2,4% 66,50 kroonile (4,25 eurot) 1,07 mln kroonise käibega. Eesti Telekomi aktsia <GR#EE.ETL> tõusis ühe protsendi 81,83 kroonile (5,23 eurot).
  Päeva tegija oli tõusu osas head kvartalitulemused avaldanud Harju Elektri aktsia <GR#EE.HELEK>, mis kerkis ligi 14% 38,33 kroonile (2,45 eurot). Aktsia käive oli 127 tuhat krooni, tehinguid tehti 4. Sellest suurem käive oli aktsial viimati 14. oktoobril. Sama arvukalt tehinguid tehti viimati aktsiaga 30. juulil.
  Erastamisväärtpaberi hind tõusis 1,8%, 0,8793 kroonile enam kui miljonikroonise käibega.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Jaan Härms: hakkame juba restoranis koroonapassi nõudma
Teenindus- ja meelelahutussektorile pole koroonasertifikaadi kontrollimise nõue niivõrd kohustus, kuivõrd annab kindlust, et elu ja äri saab avatuna hoida, kirjutab Saku Õlletehase juht Jaan Härms.
Teenindus- ja meelelahutussektorile pole koroonasertifikaadi kontrollimise nõue niivõrd kohustus, kuivõrd annab kindlust, et elu ja äri saab avatuna hoida, kirjutab Saku Õlletehase juht Jaan Härms.
FED: Liigume toetuste vähendamise suunas
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Föderaalreserv teates kolmapäeval, et majandus liigub selle suunas, et varsti võib keskpank hakata vähendama toetust majandusele, vahendab Bloomberg.
Terviseameti külmladude uuringud jätkuvad, raisku läks 3 miljonit eurot
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit. Selgus, et kolmekordsed häiresüsteemid, mis oleksid pidanud teavitama töötajaid ja turvafirmat ladude soojenemisest, häiret õigel ajal ei edastanud.
Terviseamet andis ülevaate külmladude soojenemisest, mille tõttu läks riknema 100 000 doosi vaktsiini ja ravimit. Selgus, et kolmekordsed häiresüsteemid, mis oleksid pidanud teavitama töötajaid ja turvafirmat ladude soojenemisest, häiret õigel ajal ei edastanud.
Eesti asfalditootja emafirma viimane omanikuvahetus läks aia taha, nüüd uuel katsel
Eestiski tegutseva Rootsi bituumenitootja Nynase värske omanik sattus raskustesse ning asfalditööstur pidi aasta jooksul juba teist korda suurosanikku vahetama. Eelmisel aastal tarneprobleemidega maadelnud Nynase Eesti haru on aga suutnud raskused seljatada.
Eestiski tegutseva Rootsi bituumenitootja Nynase värske omanik sattus raskustesse ning asfalditööstur pidi aasta jooksul juba teist korda suurosanikku vahetama. Eelmisel aastal tarneprobleemidega maadelnud Nynase Eesti haru on aga suutnud raskused seljatada.