• Jaga lugu:

  Tallink plaanib Peterburi liinile minekut, ei välista ka Riiat

  Pärast uue Rootsi liinile mõeldud laeva valmimist suundub Tallink Peterburgi, lausus Tallink Grupi Soome tütarfirma juht Kauppalehtile.

  Järgmine läbimurre oleks Peterburg, õige aeg sinna minna oleks aastal 2005 või 2006. Seal on uus turg ja uued võimalused, lausus Keijo Mehtonen, kes on ka Tallinki üks suurimaid eraisikust aktsionäre. Helsingi ja Peterburi laevaliini klientidena näeb Mehtonen eelkõige venelasi.
  Baltimaade liitumine ELiga avab Tallinkile Mehtoneni sõnul suurema võimaluse ka Stockholmi ja Riia liinile minekuks. Mehtonen kinnitas ajalehele taas Tallinki soovi Helsingi börsile suunduda.
  2,2 miljardit krooni maksnud Romantika ja ülejärgmisel aastal Rootsi liinile suunduva 2,3 miljardit krooni maksva uue laeva tellimisega on Tallink vedanud raskustest välja ka Soome ladevaehitaja Aker Finnyardsin Rauma tehase. Uue laeva nimi hakkab viitama mingil viisil Rootsile ja rootslastest reisijatele, lausus Mehtonen.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Seda me ootame: puhast ausat emotsiooni
Olümpiavõitja on kangelane, iga karva medal särab eriti väikeriigis kirkalt, aga au ja ilu oleks suurem, kui mängud poleks marginaliseerunud ega seisaks autoritaarse poliitika ning keskkonnavaenuliku raiskamise teenistuses, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Olümpiavõitja on kangelane, iga karva medal särab eriti väikeriigis kirkalt, aga au ja ilu oleks suurem, kui mängud poleks marginaliseerunud ega seisaks autoritaarse poliitika ning keskkonnavaenuliku raiskamise teenistuses, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Saksa keemiakeskuses toimus suur plahvatus
Saksamaal Leverkuseni keemiatööstuspargis toimunud plahvatuses ja sellele järgnenud tulekahjus on viis inimest on kadunud ja paljud vigastatud, kirjutab Reuters.
Saksamaal Leverkuseni keemiatööstuspargis toimunud plahvatuses ja sellele järgnenud tulekahjus on viis inimest on kadunud ja paljud vigastatud, kirjutab Reuters.
Harjumatu transpordiviis tõmbab vedude hinda alla
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.
Alles eelmisel nädalal saabus Hollandist Kaunasesse esimene konteinerite ja poolhaagistega kaubarong mööda Euroopa standardlaiusega raud­teed, nädal varem alustas Läti raudtee poolhaagiste vedu kahe suurema sadama vahel ning jäänud on veel käivitada pool­haagiseid­ vedav rong Muuga ja Kaunase vahel.