Halloo, kosmos!

Lennart Beat 20. veebruar 2004, 00:00

Kolmeaastane ?10 000 Hz Legend? oli naljavaba afäär kosmiliste helide sügavusse ja nüüd on kodanikud Jean-Benoit Dunckel ja Nicolas Godin kolmanda päris oma plaadiga taas kohal.

?Cherry Blossom Girl? kui 2004. aasta seni parim singel oli paljulubav, nagu ka uudis, et Radioheadi viimase kauamängiva eest inseneritöö Grammy võitnud Nigel Godrich kaas-produtsendi rolli mängis.Tema teene on ultramoodsa tehnikaga eriti nostalgiliste helide taasloomine. Vana hea Air seega, sest ainult neile omane kõlapilt on uutele lisanditele vaatmata alles.

Poole plaadini oli klassikuhõng täitsa õhus ja on veidi kahju, et järgnenu sellisel tasemel polnud. Õigemini jäi teine pool sama tugevaks kui esimene. Vastupidises järjekorras kuulamine võib teise mulje jätta, aga pigem on ?Talkie Walkie? ?hea? kui ?väga hea? või ?suurepärane?. Korralik segu nende varasematest töödest ja fännid peaksid rahule jääma.

Eriväljaanne on lühike kontsertfilm DVDga, mis annab ülevaate, kuidas suured rahvamassid nii staatilist muusikat vastu võtavad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:23
Otsi:

Ava täpsem otsing