K-Arvutisalong avab 17. esinduse

Liis Kängsepp 31. märts 2004, 15:24

Eesti suurim eratarbijaile orienteeritud arvutifirma K-Arvutisalong avab homme avatavas Ülemiste Keskuses oma 17. esinduse.

Aasta lõpuks planeerib K-Arvutisalong oma tooteid ja teenuseid pakkuda läbi 20 esinduse üle Eesti. K-Arvutisalongi nõukogu liikme Peeter Kargu sõnul on K-Arvutisalong endale eesmärgiks võtnud olla esindatud kõigis Eesti suurimates kaubanduskeskustes.

'Klient peab teadma, et kaubanduskeskust külastades, on tal alati võimalik toidukaupade ja riideesemete kõrval endale mugavalt ka arvutikaupa hankida,' ütles Kargu. Tema sõnul on K-Arvutisalongil plaanis selle aasta esimesel poolaastal avada veel kaks kauplust.

Veebruari lõpus avati K-Arvutisalongi kolmas kauplus Tartus, Eedeni Kaubanduskeskuses. Koos homme avatava esindusega on Tallinnas K-Arvutisalonge kokku 11, ülejäänud esindused asuvad Viljandis, Pärnus ja Jõhvis.

1996. aastal loodud K-Arvutisalong on puhtalt Eesti erakapitalil tegutsev ettevõte, mis hetkel annab tööd 105-le inimesele. K-Arvutisalongi 2003. aasta käive oli 146 miljonit krooni, selleks aastaks prognoositakse 67%-list käibe kasvu.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing