• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börsid keskpanga sõnavõtu eel paigal

  USA keskpanga istungi eelõhtul ei soovinud Ühendriikide börsidel investorid oma positsioone eriti muuta, mistõttu seisid eile aktsiad enamaltjaolt paigal.

  Kvaliteetaktsiate liikumisi kajastav Dow Jones tööstuskeskmine odavnes 0,05%, sulgudes 10386,37 punktil. Nasdaqi koondindeks kosus 0,2%, peatudes 2043,33 punktil ehk viimase nelja kuu kõrgeimal tasemel.
  USA börsidel oodatakse täna toimuvat keskpanga koosolekut hoolimata sellest, et ollakse enamvähem kindlad baasintressimäära tõstmises 1,75%lt 2,00%ni.
  Suurema tähelepanu all on milliseid vihjeid annab keskpank oma lähituleviku käitumise kohta. Möödunud reedel avaldatud tugev oktoobrikuu tööjõuturu raport lubab üha enam oletada, et tänane intressitõste pole käesoleva aasta viimane.2004. aasta jooksul on USA keskpank tõstnud baasintressimäära veerand protsendipunkti võrra juba kolm korda.
  Tänast USA börsipäeva võib mõjutada ka eile õhtul oma tulemused teatavaks teinud Cisco Systems. Ehkki tehnoloogiafirma majandusaasta esimese kvartali kasum vastas analüütikute ootustele oodati sisimas veel paremat tulemust, kuna tavaliselt on suutnud ettevõte investoreid positiivselt üllatada. Lisaks jäi ettevõtte käesoleva kvartali käibeprognoos alla analüütikute keskmisele ootusele.
  Regulaarse kauplemise käigus 1,1% langenud Cisco Systems aktsia on pärast tulemuste avaldamist järelkauplemises odavnenud 2,5%, tasemeni 19,25 dollarit.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.