Oktoobri tööstustoodang septembriga võrreldes oluliselt ei muutunud

23. november 2004, 09:21

Oktoobris Eesti tööstusettevõtete toodang septembriga võrreldes oluliselt ei muutunud, kuid suurenes eelmise aasta oktoobriga võrreldes.

Sesoonselt korrigeeritud andmetel tootsid Eesti tööstusettevõtted 2004. aasta oktoobris 0,3% rohkem toodangut kui septembris, teatas statistikaamet. Mäetööstuses ja töötlevas tööstuses toodang suurenes, energeetikas vähenes.

2003. aasta oktoobriga võrreldes suurenes toodang tööstuses kokku 6%, sealhulgas töötlevas tööstuses 7%. Kõige rohkem mõjutas töötleva tööstuse toodangu kasvu toodangu suurenemine toiduainete, puittoodete, metalltoodete ning mööblitootmises.

Alates 2000. aastast näitab tööstustoodangu tootmine tõusutrendi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing