Krista Taim • 27. mai 2005 kell 8:01

Tallinna ühistransport läheb 1. juunist üle suvistele sõiduplaanidele

Alates 1. juunist muutuvad Tallinnas kõikide trammi- ja trollibussiliinide ning autobussiliinide sõiduplaanid, teatas transpordiamet.

Tulenevalt sõitjate soovidest ja rohkusest liinil reorganiseeritakse ekspress-autobussiliin nr 13 Väike-Õismäe - Seli alates 1.juunist tavaliiniks ja bussid hakkavad peatuma kõikides liinile jäävates peatustes. Seoses sellega asendatakse samaaegselt ekspress-autobussiliinil nr 12 Väike-Õismäe - Priisle peatus 'Filtri tee' peatusega 'Liikuri'. Filtri tee peatuses 12. liini bussid enam peatuma ei hakka.

Alates 1. juunist alustab tööd iga-suvine autobussiliin nr 49 P. Pinna - Merivälja. Liin alustab Punaselt tänavalt P. Pinna peatusest ja töötab marsruudil Punane tänav, J. Smuuli tee, Laagna tee, Ümera tänav, K. Kärberi tänav, Ussimäe tee, Narva maantee, Pärnamäe tee, Kloostrimetsa tee, Merivälja tee ja Ranna tee. Liin töötab kõikidel nädalapäevadel.

Täpsem info Tallinna linna koduleheküljelt: <#tallinn=www.tallinn.ee>

Hetkel kuum