ÄP fototoimetus • 18. detsember 2005 kell 22:00

Finantsinspektsiooni hakkab juhtima Raul Malmstein

Raul Malmstein (44) on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli majandusteaduskonna ja omab Graduate School City University of New Yorki magistrikraadi.

Aastatel 1999?2003 töötas ta majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumis majandusarengu osakonna juhatajana ja asekantslerina, pärast seda kuni tänavu aprillini valitsuse ja peaministri arendusnõunikuna. Tema eestvedamisel on toimunud ettevõtluse tugisüsteemide väljaarendamine, sh Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus ja KredEx. Praegu on ta Cresco Väärtpaberite ASi juhatuse esimees.

Aastail 1994?1998 töötas Raul Malmstein Hansapanga varahalduse tütarfirma juhatajana ja Cresco grupi ettevõtetes.

?Raul Malmsteinil on väga head kogemused juhtivatelt ametikohtadelt nii finantssektoris kui ka avalikus teenistuses,? ütles finantsinspektsiooni nõukogu esimees rahandusminister Aivar Sõerd.

Raul Malmstein asub tööle 16. jaanuaril. Juhatuse esimehe ametiaeg on neli aastat. Seoses tööleasumisega Finantsinspektsioonis taandab Raul Malmstein end Cresco Väärtpaberite ASi juhatuse esimehe ametikohalt.

Autor: ÄP

Hetkel kuum