Skandaalne ärimees Liblik üüris rahvaliitlastele soodsalt korterit

Maatehingute skandaalis figureerinud Tullio Liblik üüris Tallinnas rahvaliitlastest riigikogu liikmetele soodsalt korterit.

Juba 2003. aastal oli kahtlaste maatehingute pärast vahi alla võetud Saaremaa ärimees Tullio Liblik SL Õhtulehe andmetel rahvaliitlastega soojades suhetes. Liblik üüris rahvaliitlasest riigikogulasele Jüri Saarele Tallinna kesklinnas Tuvi tänaval vastvalminud majas kolmetoalist korterit hinnaga 5000 krooni kuus. Asjatundjad hindasid üürisumma kolm korda turuhinnast odavamaks.

Riigikogu eelmise koosseisu ajal oli Libliku üürnikuks rahvaliitlane Andres Varik.

Liblik pani oma varandusele aluse limonaadi ja mahla tootvas Ösel Foodiss, mille üks asutajaid ta oli. 2001. aastal müüs Liblik oma osaluse firmas ja teeb nüüd äri Saare Investeeringute kaudu, millele kuulus ka renditav pealinnakorter.

Hetkel kuum