• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Üks küsimus: Kas Viru Pojale tuleks anda roheline tuli?

  Katrin Kuldma, disainer
  Midagi ma olen sellest kuulnud, aga seda ei tea, milline uus maja välja hakkaks nägema. Kui ta just pargi ja purskkaevude arvel ei tule, siis võib ju olla. Järsku meie arhitektide liit oskaks paremini öelda? Mina usaldaksin siin meie arhitektide arvamust.
  Jüri Kuuskemaa, muinsuskaitsja
  Käisin spetsiaalselt linnapea Jüri Ratta juures vastuvõtul, et Viru Poega maha teha. Ratas ütles ka, et inimesena on ta vastu, aga poliitikuna on raskustes. Minu isiklik arvamus on, et mingil juhul ei tohi lubada. Viru keskus pidi ka tulema veidi tõstetud jalutusväljak, mitte vaateid varjav koloss. See seltskond on ennast kompromiteerinud, neile ei tohiks enam Tallinna kesklinnas mingit tegevusluba anda. Mingu maale! Ei mingit Viru Poega, soolaku sisse!
  Indrek Toome, Viru Keskuse ehitanud SRV Kinnisvara juht
  Ma olen sügavalt veendunud, et Viru Poeg peaks tulema, siis saaks kogu kompleks terviklikus, nagu oli algusest peale kavandatud. Pole ühtegi tõsiseltvõetavat argumenti Viru Poja vastu. Mina näen esimesest päevast peale poliitikute poolt populaarsuse võistlust ja mitte midagi muud.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andres Viia, Jüri Jõema: vajadus tarkvaraarendajate järele kasvab hüppeliselt
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Värske prognoosi kohaselt on info- ja kommunikatsioonitehnoloogia (IKT) valdkonnas lähiaastail näha tugevalt kasvavat vajadust tarkvara- ja IKT-süsteemide arendajate järele. Neil ametialadel on juba praegu märkimisväärne katmata vajadus, kirjutavad OSKA analüütik Andres Viia ja Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu nõunik Jüri Jõema.
Euroopa ja Baltikumi turud täna langevad
Euroopa aktsiaturud on täna langemas, ühelt poolt pakkusid kaevandusaktsiate tõus ja head kvartalitulemused turgudele tuge, teisalt muretsevad investorid jätkuvalt inflatsiooni ja intressimäärade tõusu pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on täna langemas, ühelt poolt pakkusid kaevandusaktsiate tõus ja head kvartalitulemused turgudele tuge, teisalt muretsevad investorid jätkuvalt inflatsiooni ja intressimäärade tõusu pärast, vahendab Reuters.
Eesti Pagar vaidleb krooniajal saadud euroraha pärast tänini
Eesti Pagar nõuab oma õigust habemega vaidluses, kus 2009. aastal EASilt saadud poole miljoni euro suurune riigiabi tunnistati hiljem ebaseaduslikuks.
Eesti Pagar nõuab oma õigust habemega vaidluses, kus 2009. aastal EASilt saadud poole miljoni euro suurune riigiabi tunnistati hiljem ebaseaduslikuks.
Üksteist aastat menetlemist: ministeerium niitis Eesti ühe vanima meretuulepargi projekti lõplikult maha
Pärast 11 aastat kirjavahetusi, koosolekuid, ümarlaudu ja menetlemist jõudsid riigiametid otsusele, et Osmussaare lähedale Neugrundi madalikule meretuuleparki rajada ei saa, ning saatsid keelava eelnõu valitsusele otsustamiseks. Arendaja sõnul on tegemist Eesti haldussuutmatuse tippnäitega.
Pärast 11 aastat kirjavahetusi, koosolekuid, ümarlaudu ja menetlemist jõudsid riigiametid otsusele, et Osmussaare lähedale Neugrundi madalikule meretuuleparki rajada ei saa, ning saatsid keelava eelnõu valitsusele otsustamiseks. Arendaja sõnul on tegemist Eesti haldussuutmatuse tippnäitega.