Bushi Eesti-visiit mõjutab prügivedu Tallinnas

24. november 2006, 16:31

Seoses Ameerika Ühendriikide presidendi
George W. Bushi Eesti-visiidiga esineb 27. ja 28. novembril piiranguid
tavapärase prügiveo osas Tallinna kesklinnas, teatas Ragn-Sells.

„Piirangutest tulenevalt teeme kõik tühjendused ära siiski kas päev varem või hiljem,” ütles Ragn-Sells ASi ärijuht Agu Remmelg. „Väikesed ebamugavused võivad tekkida neil klientidel, kellel on igapäevane tühjendusgraafik – sel juhul võib teisipäeval, 28. novembril üks tühjendus vahele jääda. Vabandame ette ja loodame, et kliendid suhtuvad asjasse mõistvalt.”

Agu Remmelga sõnul võtab Ragn-Sells suuremate ettevõtetest klientidega otse ühendust, et kokku leppida alternatiivsed tühjendusajad.

Piirangud puudutavad järgnevalt loetletud Tallinna kesklinna tänavaid ja piirkondi: 27. novembril kella 18.00-st kuni 28. novembril kella 14.00-ni hotelli Radisson SAS vahetu ümbrus. 28. novembril südaööst kuni kella 14.00-ni Toompea, Toompea tänav, Pronksi tänav, Narva mnt kuni Pirita teeni, Weizenbergi tänav, Pärnu mnt Vabaduse väljakuni, Vabaduse väljak, Kaarli puiestee, Toompea tänav, Estonia puiestee, Sakala tänav, G. Otsa tänav, Kentmanni tänav, Rävala puiestee, Tartu maantee Mõigu asumini.

Jäätmekäitlusfirma Ragn-Sells AS on Rootsi perefirma Ragn-Sells AB tütarettevõte Eestis. Ragn-Sells on spetsialiseerunud erinevate jäätmekäitlusalaste teenuste osutamisele kogu Eestis. Möödunud aastal sisenes Ragn-Sells Läti turule. Ragn-Sellsi 2005. aasta käive oli 203,1 miljoni ja kasum 15,7 miljonit krooni. Ettevõttes on üle 200 töötaja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2006, 16:31
Otsi:

Ava täpsem otsing