Kruuda tahab osta ajakirja Just!

Mariliis Pinn 01. detsember 2006, 08:55

Ajakirju Sporditäht ja Ärielu välja andva
kirjastuse Inreko Press omandanud Oliver Kruuda portfelli võivad lisanduda ka
ajakiri Just! ning Rapla maakonnaleht Nädaline.

Seltskonnaajakirja Just! üks omanik Rene Meriste ei varjanud heameelt, et Justi! vastu on viimase poole aasta jooksul järjest kasvavat ärihuvi tuntud, kirjutas Eesti Päevaleht.

Eesti Päevalehe andmeil on üks huvilistest ärimees Oliver Kruuda, kes lisaks Inreko Pressile on meediaäris jala ukse vahele saanud ka 19,4 protsendi suuruse osaluse omandamisega Virumaa ajalehes Põhjarannik.

Ka Leedo hakkab ajalehte välja andma

Huviga oodatud meedia-sündmus on tulemas Saaremaal. 8. detsembrist hakkab seal peamiselt parvlaevaärimehena tuntud Vjatšeslav Leedo omanduses ilmuma sama nime all mitmed aastad tagasi saarlasi informeerinud Oma Saar. Uusi ajalehti pole Eestis turule tulnud juba aastaid, mistõttu Saaremaa tuntuim ärimees Leedo erineb oma uue ajalehega ülejäänud muutustest meediaturul.

Saaremaa senine ainuke ajaleht Meie Maa ja ka naabersaare Hiiu Leht kuulub väliseestlasele Arne Pagilale, kes pole sugugi huvitatud oma lehtede müügist, mistõttu sai Leedo vaid uue lehega konkureerima tulla.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. December 2006, 08:55
Otsi:

Ava täpsem otsing