Sõprade abiga

Lennart Beat 27. aprill 2007, 00:00

Joe Cocker on kõva töömees, 2-3aastane vahe plaatide vahel on haruldane tempo. Põhiliselt teiste laule interpreteerides pole vaja end uuesti leiutada ja omades vähemalt üht Cockeri albumit viimasest 15 aastast, peaks ka uue kontseptsioon selge olema. Kuid nagu teised sama generatsiooni tähed, kes liiga kaua igaval Soft FMi keskteel mugavlesid, on mees seekord valinud ausamad vahendid. Kaverid 100%, kuid mitte midagi nii ülearust nagu One eelmiselt. Tähtautoritelt Dylanilt, Wonderilt, Fogertylt ja Harrisonilt valiti vähetuntud pärlid. Stuudiomuusikud on kõigi aegade legendaarsemate klassist ja nii elus muusika pole JCd ammu saatnud. Lauljana on ta ammu murdmatul tasemel, aga delikaatne saund ja väärikas produktsioon teevad "Hymn For My Soulist" sündmuse, mis on enamat kui rutiinne lepingutäide. Kindel fännikraam.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:46
    Otsi:

    Ava täpsem otsing