Volkswageni Linnaring toob Tallinna Vormel 1

Christel Karits 08. juuni 2007, 00:00

Kihutavad Põhja-Euroopa kiireimad vormelid ja ringrajaautod. Esmakordselt saab näha ka Red Bull Racing Vormel 1 meeskonna demonstratsioonesinemist.

Võistlusklassidest tulevad rajale kiired NEZ 2000 klassi seeriaautod, NEZ GT ohtrate hobujõududega superautod, kiired Vormel 3 klassi masinad ning kaks äärmiselt vaatemängulist võistlusklassi - Legends ja Mini Tonni (laiadele massidele tuntud kui Mr Beani sõiduvahend). Pea kõikides startivates võistlusklassides on rajale tulemas 20-30 võistlusmasinat ning mitmes stardis saavad korraga lähte 3-5 riigi võidusõitjad.

Lisaks Baltimaade kiirematele autodele ja vormelitele on oodata suurt hulka põhjanaabreid Soomest ning Rootsist. Võistluse korraldaja Saksa Auto AMK esindaja Jussi Pärnpuu sõnul on põhjust kohale tulekuks küllaga: "Pärast aastast pausi on Saksa Auto AMK kogunud energiat ja uusi huvitavaid ideid - nüüd on aeg need realiseerida. Toome koostöös Red Bulliga Tallinna show, mida pole Põhjamaades varem nähtud."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:47
Otsi:

Ava täpsem otsing