Mine võta kinni

ÄP 12. september 2007, 00:00

Joakim Helenius ütles, et ta oleks väga pettunud, kui aasta lõpuks ei küüniks Viisnurga jagunemisel tekkiva kinnisvarafirma turukapitalisatsioon mitme miljardi kroonini. Plaan on investeerida jaekaubandus- ja laohooneisse ning tööstusobjektidesse. Eile aga ütles Helenius Balti kinnisvarainvesteeringute foorumil, et varsti on majanduskasv negatiivne. Miks siis praegu panna kinnisvara alla hulk raha, kui ta ootab tõelist mõõna lähiaastail? Mine võta kinni. Sõnumid on vastuolulised, aga veksli andis ta juba välja - teeb oma firmast suurema kui Arco Vara. Meest sõnast...

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing