18. oktoober 2007 kell 12:02

Keskerakond: Mart Laar on meiega!

Ekspeaminister Mart Laar tõdeb oma ajaveebis nördinult, et Savisaare endine ihunõunik ja keskerakondlane Max Kaur on teda alusetult sidunud enda totrate ettevõtmiste ja loosungitega.

"Avastasin hiljuti maailmavõrgust just sellise pealkirjaga pressiteate ning pidin üllatusest toolilt kukkuma. Lähemal uurimisel selgus, et tegemist on Savisaare endise ihunõuniku Max Kauri vaimusünnitusega. Lüües populistlikku lokku “kuritegeliku kasiino-äri” vastu ning nõudes Armin Karu vanglasse panemist, üritatakse endale lihtsameelsete seast toetust leida. Targemad inimesed teavad lihtsalt, et sellise käraga varjatakse tegelikult soovi nurga-kasiinode vastu midagi reaalset ette võtta," kirjutas Laar oma blogis.

"Sest kui eelmise valitsuse ajal, kuhu kuulus ka Keskerakond, valmis seaduseelnõu, mis oleks kasiinode arvu reaalselt Eestis vähendanud, lükati see millegipärast kalevi alla ega võetudki sealt enam välja. Praegune valitsus on selle vahepeal suretatud eelnõu uuesti käima lükanud. IRL on avalikult ka välja ütelnud, et taotleb selle eelnõu, millega vähendatakse kasiinode hulka Eestis poole võrra, võimalikult kiiret parlamenti toomist. See ei anna paraku aga alust ei IRL ega ka mind Max Kauri totrate ettevõtmiste ja loosungitega siduda. Paluks seda edaspidi mitte enam teha," on ekspeaminister Laar nördinud.

Hetkel kuum