Mariliis Pinn • 25. oktoober 2007 kell 14:41

Aivo Pärn kuulati üle

Go Busi tegevjuht Rene Alpius kinnitas aripaev.ee toimetusse saabunud vihjet, et ettevõtte nõukogu esimees Aivo Pärn kutsuti ütlusi andma Lõuna ringkonnaprokuratuuri juhitud kriminaalmenetluse asjus.

"Minul ei ole Go Busi tegevjuhina praegu, neljapäeva pärastlõunal ülevaadet, miks on ettevõtte nõukogu esimees Aivo Pärn kutsutud ütlusi andma. Mul ei ole praeguse seisuga aimugi, kas see on seotud Go Busiga või mitte,“ lisas Alpius.

Lõuna ringkonnaprokuratuurist kinnitati, et nende uuritava kriminaalasjaga seoses on Pärn tõesti ütlusi andnud. Prokuratuuri pressinõunik Marko Uibu sõnul meest vahistatud ei ole. Ka lükkas ta ümber väite, et mees andis ütlusi maadevahetuse asjus. Kas kriminaalmenetlus võib olla seotud riigihangetega, ei soostunud Uibu avaldama. „Seda ei saa kommenteerida ega ümber lükata, praegu rohkem infot avaldada ei saa,“ ütles ta.

Hetkel kuum