ÄP fototoimetus • 11. november 2007 kell 22:00

Koolitus

Sihtgrupp: äriettevõtte juhid ja raamatupidajadEesmärk: anda osalejatele ülevaade, mis on ja millal enamasti tekib erisoodustus.Teemad: lähetused, autohüvitis, koolitused, tervishoiukulutused, eluasemekulud, üritused, laenud.Lektor: Evelyn Liivamägi - maksu- ja tolliameti otseste maksude talituse juhatajaAeg: 15. novemberKoht: Tartu Ülikooli raamatukogu konverentsikeskuse seminariruumHind: 1534 krooni, www.rmp.ee registreerunud kasutajale 1298 krooni.Korraldaja: RMP Eesti OÜ

Sihtgrupp: raamatupidajad, finantsjuhid, tegevjuhidTeemad: käibemaksukohuslased ja piiratud kohuslased. Ettevõtlus käibemaksuseaduse mõistes. Tehingute ja toimingute maksustamine käibemaksuga. Sisendkäibemaksu mahaarvamine. Käibemaks abirahade ja toetuste puhul. Käibedeklaratsiooni täitmine.Lektor: Kaia Loob, Eesti maksu- ja tolliameti kaudsete maksude talituse juhatajaAeg: 14 novemberKoht: WTC Tallinn, Narva mnt 11dHind: 1490 krooni +kmKorraldaja: Addenda OÜ

Autor: ÄP

Hetkel kuum