Global Cargolink ühineb Rootsi firmaga GreenCarrier

29. jaanuar 2008, 13:58

Konteinervedude ettevõte Global Cargolink
paneb 1.veebruaril leivad ühte kappi Rootsi juurtega logistikafirmaga
GreenCarrier.

GreenCarrier International on Rootsi juurtega logistikafirma, kes viimastel aastatel on jõudsalt laienenud ja omab hetkel esindusi lisaks Skandinaaviamaadele ka Hispaanias ja Hiinas.

„Edasine strateegia näeb GreenCarrieril ette laienemist mitmesse Ida-Euroopa riiki ning Baltikumi, sealhulgas Eestisse, kes oligi järjekorras esimeste seas. Global Cargolink OÜ on seni oma klientidele pakkunud peamist konteinervedude ekspedeerimist ning otsinud alternatiive tooteportfelli laiendamiseks. GreenCarrieriga ühinemine võimaldab meil oma plaane lihtsamini ellu viia,“ kommenteeris Global Cargolink endine müügidirektor ja
GreenCarrieri tulevane tegevjuht Janek Ojamäe.

„Meie saame ühinemise läbi pakkuda klientidele parema kvaliteediga laiemat tooteportfelli. Fakt, et meil on Hiinas omad esindused, on eraldi märkimist väärt, kuna oluline osa maailma kaubavahetusest toimub Hiinaga,“ märkis Ojamäe.

Esialgu on konkreetsetest investeeringute mahtudest tema sõnul veidi vara rääkida. „Hetkel piirdub see nimevahetuse, arvutisüsteemide ja tööprotseduuride harmoniseerimisega. Tulevikus nähakse perspektiivi teatud kontsernifunktsioonide tsentraliseerimist Eestisse, samuti transiidivõimaluste paremaks realiseerimisteks võivad teatud investeeringud tulla päevakorda,“ lisas ta. Seoses ühinemisega 1.veebruaril muutub ka ettevõtte nimi, Global Cargolink OÜ muutub GreenCarrier OÜ-ks.

Ojamäe sõnul on Eesti konteineriäril ja transiidil tulevikupotentsiaali. „Kui kasvõi vaadata äsja Ningbo sadamaga allkirjastatud suuremahulist investeeringut Muuga sadamasse, siis see näitab, et Eesti konteineriäril ja transiidil on tulevikupotentsiaali. Hoolimata mõningatest hilistest tagasilöökidest Eestit läbivas transiidis on GreenCarrieril sellesse usku,“ märkis Ojamäe ning lisas, et GreenCarrieril on eesmärk olla Eestis logistika täispaketti pakkuvate firmade esirinnas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. January 2008, 13:58
Otsi:

Ava täpsem otsing