Seitse maailmaimet

Rivo Sarapik 15. veebruar 2008, 00:00

Seda, mis on tsirkus, teame me juba lapsepõlvest. Enamasti seostub see vaimustuse, naeru ja hämmastusega, loomade, trikkide ning klounidega, akrobaatidega ning läbi põlevate rõngaste hüppamisega. Kuid iga kord, tulles tsirkusesse, me nagu avastame uuesti selle imede ime. Milline erutus valdab meid, kui jälgime akrobaatide mängeldes sooritatavate salto-mortale hüpete trajektoori; kui muretult naerame klounide lõbusaid repriise, ammuli-sui jälgime dresseeritud loomade trikke…

Tsirkust armastatakse ja tsirkusesse tullakse, sest seal toimub alati midagi erilist, mida tavaelus ei kohta. Nii lubabki tsirkuse atraktsioon "Seitse maailmaimet" vaatajaile kohata liblikat, mis on suurem kui karu, ja karu, kes ilmutab erakordset taibukust. Trikid loomadega meeldivad lastele ja neljajalgsed artistid ei vea neid alt, näitavad tõelisi imesid. Koos kolme karuga võtab etendusest osa koertekollektiiv, kelle artistlikkuses ja dressuurile allumises pole põhjust kahelda.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing