Eesti Ehituse tütarfirma asutas täna äriühingu

18. veebruar 2008, 14:47

AS Eesti Ehitus tütarettevõtja OÜ Eurocon
asutas täna uue äriühingu Instar Property OÜ. Uus äriühing kuulub 100% OÜ-le
Eurocon ja 64% OÜ Eurocon osadest kuulub omakorda AS-le Eesti Ehitus.

Instar Property OÜ osakapital oli asutamisel 40 000 krooni ning tegutsema hakatakse peamiselt valdusäriühinguna, millesse kavatsetakse kontsernisiseste ümberkorralduste käigus koondada otsesed ja kaudsed osalused Ukrainas teostatavates kinnisvaraarendusprojektides, teatas Eesti Ehitus börsile.

Ümberkorraldused annavad võimaluse eristada kontserni erineva iseloomuga tegevusi nagu ehituse peatöövõtt ja kinnisvaraarendus Ukraina turul, suurendades läbipaistvust ning lihtsustades juhtimisotsuste vastuvõtmist.

Uue äriühingu asutamine ei avalda otsest majanduslikku mõju AS-i Eesti Ehitus tegevusele. Äriühingu asutamine ei ole käsitletav tehinguna seotud isikuga Tallinna Börsi Reglemendi osa "Nõuded Emitentidele" tähenduses ning AS Eesti Ehitus nõukogu ja juhatuse liikmed ei ole äriühingu asutamisest muul viisil isiklikult huvitatud.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. February 2008, 14:47
Otsi:

Ava täpsem otsing